Ресторант Сани

Разположен на третия етаж, големите прозорци и прелестната открита тераса правят ресторант „САНИ”  едно забележително място. С капацитет до 380 места ресторанта е подходящ както  за сватбени тържества и балове, така и за фирмени мероприятия и коктейли. Нашият ресторанта ще Ви предостави функционалност и  възможност за различна подредба на масите изцяло според вашите предпочитания. Професионален екип ще Ви консултира в детайли  за  Вашия повод, a гъвкавото меню ще Ви позволи да впечатлите с вкус, идеи и визия!

Ресторант Vito

Разположен на партерния етаж,в непосредствена близост до рецепция ресторант „ВИТО”  разполага и с кокетна градина. Непринудена и елегантна атмосфера с  удобно и модерно оборудване и своите 250места,  той ще  Ви очарова с безкомпромисно качество и специално отношение към клиента. Тук вие ще се насладите на Интригуващо представени пресни продукти с  превъзходен вкус. Нашето меню предлага  богат избор на храни с голямо разнообразие от свежи салати, прясно приготвени ястия, плодове и десерти за всеки вкус. Вкусната храна, отбраните  напитки, приятна музика и изискана обстановка ще Ви накарат да се завръщате отново и отново!

  • Ресторантът работи целогодишно
  •  Безплатен паркинг
  •  Безплатен WIFI
vito-1
reception-13

Лоби Бар

Лоби барът НА ХОТЕЛ „САНИ” **** е Вашата зона за уединение – мястото, където можете да прочетете сутрешната преса или проверите електронната си поща, събуждайки се с чаша ароматно кафе…Разположен в просторното фоайе на хотела, с уютната атмосфера и 50 места е подходящо както за бизнес, така и за срещи с приятели.

  • Работно време: 24 часа, целогодишно
  • Безплатен паркинг
  • Безплатен WIFI

Коктейл Бар

Коктейл Барът в ХОТЕЛ „САНИ”**** е разположен на третия етаж с прелестната открита тераса в непосредствена близост до детския център.Уютният бар с 40 места е идеалното място за сутрешното ви кафе или следобедна закуска, докато  забавляват Вашите деца.

  • Работно време: 07:00 – 21:00часа, целогодишно
  • Безплатен паркинг
  • Безплатен WIFI

Детски Център

Детския център е разположен на третият етаж с площ от 100 м2, като предлага на своите малки посетители  иновативни  играчки  и съоръжения. В непосредствена близост се намира,  уютният коктейл бар на хотел „Сани”*** с 40 места и прелестната открита тераса, който е идеалното място за сутрешното ви кафе или следобедна закуска, докато  забавляват Вашите деца.

Мисията ни е покорим датското сърце с игри , забавления или цялостна концепция за РОЖДЕНИЯ ДЕН.

КОНТАКТ С НАС

бул. „България” 77, Асеновград
АДРЕС

+359 (331) 20880
+359 89 3695167
+359 87 8016976
ТЕЛЕФОН

office@hotelsani.com
Е-МЕЙЛ